• Home
  • Gezichts en handen, behandeling

11koswcogkc408s8g0gk48 1Natural liften ( Huidverjonging)
Is er een alternatief voor contourplastiek? Jawel !!! Professionele schoonheidsspecialisten kennen het effectieve geheim van veilige verjonging.

Wat is Natural Liften?
Natural liften is een manuele verjongingskuur voor gezicht, hals en decolleté. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. Door de versnelde doorbloeding ontvangen huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen. Het proces van de vorming van natuurlijke collagene begint. Als gevolg hiervan verdwijnen kleine rimpels en vouwen, het ovaal van het gezicht wordt helder en gaat weer meer spreken.
Na slechts een paar behandelingen ziet u er merkbaar jonger uit, met behoud van uw natuurlijke persoonlijkheid en schoonheid, zie de foto voor het resultaat na een eerste behandeling.
Natural liften bevat ook elementen van lymfedrainage massage, die de afvoer van vocht uit het gezicht bevordert.

Wat bieden schoonheidssalons?
Salons bieden plastic, injecties, Botox, Filler en lasercorrecties. Al deze methoden zijn effectief, maar pijnlijk, duur en onveilig en daarnaast is het niet blijvend. Menigeen komt daar nu op terug. Er is altijd een risico op een onverwacht resultaat of een allergische reactie. In veel landen is de Botox behandeling niet meer in zwang. Veel beroemdheden hebben al geweigerd in te grijpen in hun delicate huid. En kiezen voor Naturel Liften door middel van uitgebreide gezichtsmassage behandelingen. Voor een gezonder en veiliger resultaat en zelfdiscipline, bespaar je op cosmetische ingrepen die niet blijvend zijn.
De spieren van gezicht en lichaam moeten worden getraind. We begrijpen dat wij moeten sporten, want door de leeftijd worden de spieren zwak en lusteloos.
Door regelmaat van intensieve oefeningen in de sportschool is 3-5 keer per week, "onderhouden" - 1-2 keer per week is al belangrijk maar door drukte blijft het er vaak bij.
Dit is ook van toepassing op de spieren van het gezicht, maar die kunnen wij aandacht geven door uw gezicht in handen te geven van uw schoonheidsspecialist door gezichtsmassage en belangrijk!
!!! Veel mensen geloven dat met rosacea, het verwijderen van de bloedvaten op het gezicht met een laser, een behandeling is. Maar eerst kun je de vaten versterken!
Massages voor lichaam en gezicht worden ook aanbevolen, omdat ze op de lymfe inwerken, waardoor het stromen van het bloed door het lichaam wordt geactiveerd, wat de bloedvaten gunstig beïnvloedt.

1444933295 uhod za kozhey v holodnoe vremya godaOnderhouden.
De kuur (10 keer) wordt in 1jaar uitgevoerd
Ondersteuning - 1 keer per ( maand, week)
Maar dit is allemaal individueel, en erg persoonlijk de noodzaak om de massage te herhalen bepaalt het resultaat waar u tevreden over bent.

De gezichtsbehandeling bevat de volgende onderdelen ( reiniging, bio-masker, gezichtsmassage, dag crème) 


Duur:      30 minuten
Kosten: : €35,00

De gezichtsbehandeling bevat de volgende onderdelen ( reiniging, scrub, bio-masker, warme en koude kompressen en dag crème. De gezichtsmassage bevat elementen van lymfedrainage massage, die de afvoer van vocht uit het gezicht bevorderd). 


Duur:    45 minuten
Kosten: €45,00

Met deze behandeling (massage + verzorging) kunnen we het aantal rimpels verminderen, het gezicht en de nek verjongen, het ovaal van het gezicht verbeteren, verzakking onder de kin verwijderen, de huid van het gezicht, de nek strakker maken naarmate de huid verzwakt en na verloop van tijd valt.
De gezichtsbehandeling bevat de volgende onderdelen ( reiniging, scrub, bio-masker, warme en koude kompressen en dag crème. De gezichtsmassage bevat elementen van lymfedrainage massage, die de afvoer van vocht uit het gezicht bevorderd). +
Ik gebruik ook elementen uit de Japanse techniek die zwelling en rimpels verlicht.
Tijdens de massage wordt ook decolleté en halsgebied behandeld.

Duur: 60 minuten
Kosten: €55,00

Ook onze handen verraden dikwijls onze leeftijd hoe oud wij zijn. Op de handen wordt de huid dunner en de pees wordt scherper zichtbaar, het onderhuidse vetweefsel neemt af, de structuur van de huid veranderd, dofheid, afname van elasticiteit, rimpels en ouderdomsvlekken verschijnen. Handen hebben massage, gymnastiek, bescherming en hydratatie nodig.
Ik bied jullie Therapeutische massage.

Duur: 15 minuten
Kosten: €15,00